Deze talenten gaan het helemaal voor je maken

Selli heeft alle specialisten in huis om jouw project precies te maken zoals jij dat in gedachten hebt. Wij beschikken over een eigen team van ervaren talenten, mensen die elkaar kennen en die met elkaar staan voor het perfecte eindresultaat. Zo kunnen wij precies die mensen inzetten die jouw project nodig heeft.

Naast ons eigen team beschikken wij over een vertrouwd netwerk van overige specialisten, van app ontwikkelaar tot interieurbouwer, van visagist tot voice-over.

Selke is onze spin-in-het-web. Zij bedenkt, ontwerpt, organiseert, coördineert en ontwikkelt. Sterke concepten en overtuigende middelen.

Als programmeur en webbouwer met hart voor design brengt Olaf elke pixel tot leven. Zo ontstaan websites op maat, zonder grafische beperkingen en futureproof.

Met zijn creativiteit en technische kennis is onze motion graphic designer Arnout thuis in multimedia vormgeving en animatievideo’s in 2D en 3D.

Fotograaf en cameraman Vincent ziet met zijn camera wat jij niet ziet, met een resultaat dat verrast én verwondert.

Ingrid is onze videomaker en projectmanager. Zij heeft aan een half woord genoeg om jouw boodschap in de mooiste beelden te vangen.

 ‘Jouw team op maat - voor het perfecte eindresultaat’


Aan de slag

Kies direct voor één of meer van onze bewezen succesvolle modules. Voor een brainstormsessie waar je mee verder kunt, voor een herkenbaar gezicht voor je product, bedrijf of organisatie of voor blijvende aandacht, offline en online.