Alles onder 1 dak

Selli creëert concepten en campagnes en vertaalt deze in tekst, beeld en print. Waarmee kunnen we van jouw boodschap een totaalbeleving maken?

Creatie: grafisch ontwerp online & offline

Creatie: grafisch ontwerp online & offline

Selli Grafisch Ontwerp - ontwerpt flyers, folders, brochures, advertenties, banners in alle soorten en maten en zowel online als voor drukwerk. Geen klus is te klein of te groot. We maken doeltreffende middelen met een pakkend totaalbeeld.

Websites: design en development

Websites: design en development

Heb je een responsive website nodig? Selli maakt hem. Op maat en altijd met een persoonlijk gezicht. Bovendien is iedere website die wij opleveren SEO-proof en voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS. Beter vindbaar en makkelijk aanpasbaar dus! En door het werken met SimpleCMS is je nieuwe website ook klaar voor de browsers van de toekomst.

Bedrijfsmagazines: online en offline

Bedrijfsmagazines: online en offline

Voor de productie van een mooi magazine voor jouw bedrijf of organisatie beschikt Selli over een ervaren team van redacteurs, tekstschrijvers, fotografen en vormgevers. Wij kunnen de gehele uitgave voor je verzorgen. Selli denkt met je mee en bouwt samen met jou aan een bedrijfsmagazine dat zowel offline als online gezien mag worden.

Content: video en animatie

Content: video en animatie

Een ijzersterke video zegt meer dan duizend woorden. Het geeft jouw verhaal een persoonlijk gezicht. Selli Video maakt bedrijfsfilms, animaties, testimonials en alle andere video’s op maat. Met oog voor de camera en hart voor communicatie maken we filmproducties die het verschil maken. Op www.sellivideo.nl vertellen wij meer.

Beeld: fotografie met een verhaal

Beeld: fotografie met een verhaal

Vanuit een goed doordacht concept creëert Selli het ideale beeld voor jouw verhaal. Als art director verzorgt Selli hoge kwaliteit fotografie, in samenwerking met een enthousiast team van fotograaf, visagist en styliste.

Illustraties: infographics en creatieve plaatjes

Illustraties: infographics en creatieve plaatjes

Selli creëert totaalplaatjes, die precies laten zien wie je bent of wat je wilt vertellen. Met slimme schetsen en sterke tekeningen maken we infographics en creatieve illustraties.

3D: retail-, horeca-, kantoor- en eventbeleving

3D: retail-, horeca-, kantoor- en eventbeleving

Je verhaal vertellen in drie dimensies? Selli kan het. Selli denkt in 3D en creëert interieurs en stands die tot in de kleinste details kloppen. Met een weloverwogen balans tussen identiteit, beleving en functionaliteit maken wij ruimtes die je boodschap communiceren, je bereik vergroten en je verkoop verhogen.

Unieke totaalaanpak: 

Voordat wij gaan ontwerpen, bieden we je een luisterend oor, verplaatsen we ons in je communicatiestrategie, denken we met je mee en werken we met elkaar aan een creatief concept. Onze brainstormsessies zijn altijd succesvol: in een persoonlijke sfeer en met een professionele aanpak ontstaan de beste ideeën, kijken we hoe haalbaar en effectief deze zijn en creëren we een basisconcept - dat we vervolgens voor je kunnen vertalen in de meest succesvolle middelen.

Professioneel team, persoonlijke sfeer
Ook tijdens de ontwikkeling en productie van deze middelen heb je te maken met maar één partner. Selli beschikt over een ervaren en enthousiast team van professionals die met elkaar garant staan voor creativiteit, originaliteit en kwaliteit. Door deze unieke totaalaanpak werken we niet alleen effectief en kostenbesparend, maar tegelijkertijd in een heel persoonlijke sfeer, met korte lijnen en met een resultaat waar we samen blij van worden.

Proef onze totaalbeleving
Totaalbeleving is Selli’s toverwoord: een goede, prettige en authentieke ervaring blijft je altijd bij. Bij het creëren van de beste beleving spreken we het liefst alle zintuigen aan. Daarvoor ontwikkelen we niet alleen een visuele merkidentiteit, maar één die je ook kunt horen, voelen en zelfs proeven. Zo wordt de klantreis een unieke ontdekkingsreis – van een aangename kennismaking tot en met de tevreden gebruikers.

Neem contact op

Meer zien! bekijk onze portfolio op Vimeo


Succesvolle communicatie begint met een eerste ontmoeting

Neem contact op